REKISTERÖI UUSI TUOTE

Liityttyäsi Palpan jäseneksi voit rekisteröidä kierrätettävät pakkaukset palautusjärjestelmään. Rekisteröinti kannattaa aloittaa hyvissä ajoin ennen myynnin aloittamista. Se kestää yleensä 2-4 viikkoa. Palpa huolehtii uusien tuotteiden päivityksestä palautusautomaatteihin kaksi kertaa kuukaudessa.

TOIMI NÄIN

1.  HUOLEHDI, ETTÄ PAKKAUS ON PALPAN SUUNNITTELUOHJEEN MUKAINEN

Pakkaustyyppikohtaiset ohjeet löydät materiaalipankista.

Siirry Materiaalipankkiin.

2.  KIRJAUDU PALPAN EXTRANETIIN JA TÄYTÄ TUOTEREKISTERÖINTILOMAKE

Siirry Extranettiin.

3.  LÄHETÄ MALLIPAKKAUS PALPALLE JA PALAUTUSAUTOMAATTITOIMITTAJILLE TESTAUSTA VARTEN

Siirry ohjeeseen.

4.  SAAT SÄHKÖPOSTIISI ILMOITUKSEN, KUN TUOTE ON HYVÄKSYTTY JÄRJESTELMÄÄN

SAMA TUOTE, UUSI PAKKAUS?

Kun muovipullon tai tölkin muoto tai koko muuttuu, tuote pitää useimmiten rekisteröidä uudelleen uudella viivakoodilla. Pakkausmuutoksesta kannattaa olla yhteydessä Palpaan ja varmistaa tuotteen uudelleenrekisteröinnin tarpeellisuus.

Kun lasipullon koko muuttuu, mutta viivakoodi pysyy samana, tuote siirretään 12 kuukauden ajaksi pullomuutosluokkaan. Se mahdollistaa, että palautusautomaatti tunnistaa yhtä aikaa sekä vanhan että uuden pakkauksen pantilliseksi tuotteeksi. Ennen muutosta valmistajan/valmistuttajan/maahantuojan on ilmoitettava muutoksesta Palpalle sekä toimitettava mallipullot Palpalle ja automaattitoimittajille. Tarkemmat ohjeet lasipullon pullomuutoksesta löytyvät materiaalipankin Pullomuutosohje lasipulloille -ohjeesta.

Siirry Pullomuutosohjeeseen

LISÄTIETOJA TUOTTEIDEN REKISTERÖINNISTÄ